Δοκιμή Xiaomi 4K UST projector
15 Αυγούστου 2020
Νέοι BenQ Laser UST projectors (V6000 & V6050)
16 Σεπτεμβρίου 2020

Όπως όλα δείχνουν η Viewsonic ολοκληρώνει την σειρά των προβολέων της με τον κωδικό Χ. Το τρίτο μοντέλο της σειράς έχει κωδική ονομασία Χ1000-4Κ (τα προηγούμενα είναι ο Χ10-4Κ και ο X100-4K) και πρόκειται φυσικά για την UST έκδοση με πηγή φωτός LED που έρχεται να ολοκληρώσει την σειρά.

Ο συγκεκριμένος προβολέας είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Ιανουάριο του 2019 από την Viewsonic    https://www.viewsonic.com/us/news/viewsonic-launches-new-x-series-of-smart-4k-ultra-hd-led-home-entertainment-projectors  αλλά πλέον ήρθε ή ώρα να τον δούμε στα ράφια των καταστημάτων.

Ο X1000-4K είναι ένας προβολέας κοντινής εστίασης με throw ration 0.25 που σημαίνει ότι θα βγάζει 100″ εικόνα  από περίπου 50 πόντους απόσταση. H τιμή του θα κυμαίνεται στα ~ 2500 ευρώ και τα χαρακτηριστικά του είναι τα παρακάτω

 

 

 

Η Viewsonic χαράζει την δική της πορεία στα δρώμενα της βιντεοπροβολής επιμένοντας και εξελίσσοντας την τεχνολογία LED όπως καμία άλλη εταιρία. Τέτοιες εταιρίες θέλουμε να βλέπουμε στην αγορά, εταιρίες που να έχουν ανήσυχο πνεύμα και να δημιουργούν καινούργια πρωτοποριακά προϊόντα!Well done Viewsonic!

 

Kαι μερικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο…

 

 

 

Kαι ο χορός των UST projectors συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς…

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *